Briefingsformulier


NoKiXs wil graag een eindresultaat wat optimaal aan uw wensen voldoet. Om dit te bereiken hebben we enkele vragen voor u welke ons hierbij helpen. Samen werken we immers aan de voor u perfecte website! 

Hieronder vindt u een LINK naar een briefingsformulier (HTML) voor een Website ontwerp:

Website briefing 2013

Download PDF:Website briefing 2013

Download DOC: Website briefing 2013

 

Een professioneel bedrijf staat professioneel online

Het nut van een website hoeven we waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Het nut van een kwalitatieve website willen we u wel graag uitleggen.De gouden combinatie van een goede website in onze ogen is:

  • Aansprekend webdesign
  • Bovenaan in de zoekmachines
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ten alle tijden up-to-date

Aansprekend webdesign

Wist u dat binnen 7 seconde een bezoeker de keuze maakt wel of niet in te gaan op uw aanbod? De tekst die u schrijft op de website bepaald dus niet alles. De bezoeker heeft tenslotte niet de tijd dit te lezen. De uitstraling van de website daarintegen kan wel binnen 7 seconden gezien en beoordeeld worden. Webdesign, ofterwijl het ontwerp/ de uitstraling is van groot belang.

Bovenaan in de zoekmachines

84% van dienst- of productzoekende gaat via internet op zoek naar een aanbieder. Kortom: tijd om in beeld te komen. U kunt een spetterende indruk maken op uw website, maar als de website geen bezoekers trekt, omdat uw website niet vindbaar is in zoekmachines, heeft dit natuurlijk nog geen zin. De meest gebruikte zoekmachine op internet is Google. Op de tweede plaats staat Bing, een zoekmachine die markt veroverd. Bij deze zoekmachines moet uw website boven die van de concurrenten staan. Veel bezoekers denken namelijk: ‘Wat niet op de eerste pagina staat, bestaat niet’. Wellicht heeft een bedrijf dat uitstekend zijn werk doet, maar niet gevonden wordt door potentiële klanten.

Gebruiksvriendelijkheid

Veel informatie bieden is fijn voor een bezoeker. Het geeft tenslotte grotendeels antwoord op zijn of haar vragen. Maar kan de bezoeker ook de gewenste informatie ook vinden. Websites groeien met de tijd, maar blijven ze daardoor ook gebruiksvriendelijk? Wij hechten aan gebruiksvriendelijkheid veel waarde. Simpelweg door het feit dat de website gemaakt wordt voor de bezoekers, niet voor de ontwikkelaars!

Ten alle tijden up-to-date

Een nieuwsbericht van twee jaar geleden, dat is geen nieuws! Afhankelijk zijn van een webdesigner voor het plaatsen van berichten kan leiden tot het niet plaatsen van nieuwe berichten. Als u geen nieuws heeft, hoeft u het ook niet te melden. Kiest u er echter voor wél nieuws te plaatsen, houd het dan ook up-to-date. Wij snappen dat deze mogelijkheid er ook moet zijn. Daarom hebben wij een content management systeem. Hiermee onderhoud u uw website zelf. Merkt een bezoeker een typefout op? U hoeft geen contact op te nemen met ons, u kunt dit zelf direct wijzigen. Dat geld ook voor het nieuws. Makkelijk te plaatsen, makkelijk actueel te houden.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

SITEBEHEER EENVOUDIG IN EIGEN HAND

U heeft een eigen website en wilt graag zonder tussenkomst van een webmaster uw website even snel aanpassen? Met WordPress kunt u zelf eenvoudig en snel even een aanpassing doen op uw website. Dit systeem stelt u in staat zelf foto’s toe te voegen, teksten te wijzigen, pagina’s aan te maken en menu’s in te delen. Om zo maar een aantal opties te noemen. 

Wij kunnen u binnen 1-2 uur training WordPress sitebeheer eigen maken.

 

 

Google+