Digitale videoproducties


Vanuit mijn sportieve verleden maak ik al jaren graag videofilms. De actiesport is mijn passie en ik vind het een uitdaging om de beleving van de sport te laten zien.  Vanaf 2007 verzorg ik Pre- en Post producties van sportvideo’s ; Windsurfen, Triathlon, Handbiken, IJssurfen, Zwemmen.

Daarbij maak ik gebruik van diverse videocamera’s: JVC HV100, Canon 5D MII, GoPro Hero2 en Hero3.
Software Editing programma’s;  Cs6 Creative Suite: Adobe Premiere, After Effects, en Apple’s Final Cut Studio pakket; Motion en Final Cut Pro7, Soundtrack.

>

Graag maak ik met de Canon 5D II – DSLR camera ook graag opnames van onze studioreportages bij Fotostudio Enjoy. Op 8 april 2013 was er een New Born Shoot gepland van Daan & Sam. 4 weken jong en een 1-eiige tweeling. Om een leuke impressie van zo’n shoot te geven heb ik wat leuke shots gemaakt en gecombineerd met het uiteindelijke fotoresultaat. Klik op de onderstaande foto om het exclusieve Vimeo-filmpje te starten. Vanwege privacy-redenen heb ik er een wachtwoord op gezet ; twins.

Veel plezier 😉 

NewBorn-Vimeo2

 

Voor mijn overige videoproducties kan je mijn Vimeo-kanaal bekijken!

This video gallery couldn't be loaded.

the request to Vimeo failed. the plugin could not retrieve data from the Vimeo API! The requested user couldn't be found.

 

Google+