Jetze Plat


JEzte-pag-beeld-kleinJong of Oud. Iedereen heeft helden nodig. Ook ik.
Pieter van de Hoogenband, Robbie Naish, Dorian van Rijsselberghe,…..maar ook Jetze Plat.

In 2012 hebben we mekaar gevonden in het zwembad. Ik was zijn zwemtrainer bij de Multi Triathlongroep, waarbij hij al met z’n enorme gespierde armen liet zien dat hij uit special hout is gesneden. Mijn sportvideofilmpjes hadden Jetze geïnspireerd en hij nam de stap om mij te benaderen voor een samenwerking. Dat was meteen een klik en vanaf dat moment gingen we samen ‘helemaal los’ 😉  Ingrid de foto’s, ik de videofilms & design en Jetze de sportprestaties.

Nederland, Duitsland en Italie stonden volgeboekt met wedstrijden en ik zou er een aantal meegaan. Na het filmsucces in Duitsland <check vimeofilm> heeft Jetze ons beide ‘meegenomen’ naar de WorldCup in Rome. Hier moest hij zijn kwalificatie voor de Paralympische spelen van LONDEN verzilveren.
Van zowel de tijdrit aan het strand als de 60 km wegwedstrijd in het hartje van Rome zijn te bewonderen op mijn videokanaal:

TIJDRIT

WEGWEDSTRIJD

FOTOSHOOT

 

Wil je Jetze’s levensverhaal is horen dan kan dat! Hij geeft een presentatie op donderdag 7 februari bij Fitness Aalsmeer. Hieronder de leaflet:

Collage-JETZE-1000x1250

 

Google+